Salamanca - La Alberca - Peña de Francia (Octubre)

Circuit Nacional 

6 dies / 5 nits

Salamanca – La Alberca – Peña de Francia

 

Sortides:

Diumenge 20 d’Octubre (Garantida)

 

Visites incloses:
La ALberca – Ciudad de Rodrigo – Catedral de Santa María – Peña de Francia – San Martín de Castañar – Salamanca – Miranda del Castañar – Béjar – Parque Natural Bautecas – Mogarraz

 

Preu per persona: 849€

PROGRAMA DE VIATGE

DIA 1. ORIGEN – LA ALBERCA

Sortida des dels punts d’origen en autocar, acompanyats pel nostre guia cap a Barcelona. Arribada a l‘Estació de Sants per agafar l‘AVE en direcció a Madrid. Sortida en autocar cap a La Alberca, arribada a l’Hotel Doña Teresa 4* o similar, lliurament de claus i dinar. A la tarda, sortirem a visitar La Alberca, un pintoresc poble salmantí, declarat Monument Nacional, on podrem veure la Plaça Major, l’antiga presó, l’església, el teatre, els ponts i les fonts. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2. CIUDAD RODRIGO – LA PEÑA DE FRANCIA – SANT MARTÍN DEL CASTAÑAR

Esmorzar a l’hotel, sortida amb guia oficial (inclòs) a Ciudad Rodrigo, visita a aquesta ciutat que guarda entre els seus murs una història mil·lenària, destacant especialment la Catedral de Santa María (entrada inclosa) i les muralles. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, ens desplaçarem fins a la Peña de Francia, on es troba el santuari de la Mare de Déu de la Peña de Francia. Des d’allà, podrem gaudir de vistes espectaculars. Continuarem fins a Sant Martín del Castañar, situat en una atalaia dominant el curs del riu Francia, destacant el castell, de què es conserva la Torre de l’Homenatge i l’arc apuntat de l’entrada i la muralla medieval. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3. SALAMANCA – MIRANDA DEL CASTAÑAR

Esmorzar a l’hotel, sortida cap a Salamanca amb guia oficial (inclòs), ciutat plateresca, monumental i universitària declarada Patrimoni de la Humanitat. Recorrerem el casc antic, destacant la Plaça Major, el conjunt catedralici i la Universitat i la Catedral Vella. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, sortirem a visitar Miranda del Castañar, situat al cor de la Serra de Francia, el paisatge urbà és un conjunt d’aire medieval, compost per construccions típiques de les Sierras de Salamanca. Tornada a l’hotel, sopar, festa a la discoteca i allotjament.

DIA 4. BÉJAR – CANDELARIO – PARC NATURAL DE BATUECAS – CEPEDA

Esmorzar a l’hotel, sortida cap a Béjar, conjunt històric-artístic, on podrem recórrer el carrer major format per cases propietat de l’antiga burgesia industrial, caracteritzades per les seves galeries de cristall. Continuem fins a Candelario, poble de muntanya declarat Conjunt Històric Artístic, amb construccions molt característiques, amplis murs de pedra, grans balcons de fusta i les famoses Batiportes. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, sortirem a visitar el Parc Natural de Batuecas, un espai natural únic, amb bells valls, altes cims i boscos frondosos, on hi destaquen la cabra salvatge o montesa, el corc, el senglar, l’àguila reial i la cigonya negra. Després arribarem a Cepeda. S’assenta a la falda d’una petita colina, des d’on domina un extens i profund torrent que s’inclina buscant el riu Francia. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. MOGARRAZ – MUSEU DEL PERNIL

Esmorzar a l’hotel, sortida cap a Mogarraz, on destaquen l’Ermita del Humilladero i l’església Parroquial de la Mare de Déu de les Neus. Seguidament, ens acostarem al Museu del Pernil, on farem una degustació de productes ibèrics a la seva botiga. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, tindrem temps lliure per descansar i passejar per La Alberca. Sopar i allotjament.

DIA 6. LA ALBERCA – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel i càrrega d’equipatges. Sortida en direcció a Madrid. Parada a Àvila per al dinar en restaurant (inclòs). Continuarem camí fins a Madrid on prendrem l’AVE cap a Barcelona. Trasllat en autocar fins a la nostra ciutat d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

El Preu inclou:

· Trasllat en autocar estació AVE
· AVE Barcelona – Madrid – Barcelona
· Autocar per al circuit
· Guia acompanyant
· Hotel Doña Teresa 4* o similar
· Pensió completa amb aigua i vi
· Guia oficial Ciudad Rodrigo
· Guia Oficial Salamanca
· Entrada Catedral Santa María
· Dinar restaurant Àvila
· Degustació productes ibèrics
· Assegurança d’assistència en viatge
· Assegurança de cancel·lació.
· Visites detallades en el programa de viatge

El Preu no inclou:

· Suplement habitació individual 150€
· El que no estigui especificat en el programa

PROGRAMA DE VIAJE

DÍA 1. ORIGEN – LA ALBERCA

Salida de los puntos de origen en autocar, acompañados por nuestra guía dirección Barcelona. Llegada a la Estación de Sants para tomar el AVE dirección Madrid. Salida en autocar dirección La Alberca, llegada al Hotel Doña Teresa 4* o similar, entrega de llaves y almuerzo. Por la tarde saldremos a visitar La Alberca, pintoresco pueblo salmantino, declarado Monumento Nacional, donde podremos ver la Plaza Mayor, la antigua prisión, la iglesia, el teatro, los puentes y las fuentes. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 2. CIUDAD RODRIGO – LA PEÑA DE FRANCIA – SANT MARTÍN DEL CASTAÑAR

Desayuno en el hotel, salida para visitar con guía oficial (Incluido) Ciudad Rodrigo, visita a esta ciudad que guarda entre sus muros una historia milenaria, entre todos ellos destacan de forma especial la Catedral de Santa María (entrada incluida) y las murallas. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde nos desplazaremos hasta la Peña de Francia, donde se encuentra el santuario de la Virgen de Peña de Francia. Desde allí podremos gozar del atractivo de las vistas. Continuaremos el viaje hasta Sant Martín del Castañar, situado sobre una atalaya dominante del curso del río Francia y se asienta sobre poblamientos de la época romana. Destaca el castillo, del que se conserva la Torre del Homenaje y el arco apuntado de la entrada y muralla medieval. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 3. SALAMANCA – MIRANDA DEL CASTAÑAR

Desayuno en el hotel, salida hacia Salamanca visita con guía oficial (Incluido), ciudad plateresca, monumental y universitaria declarada Patrimonio de la Humanidad. Recorreremos el casco histórico, destacando la Plaza Mayor, el conjunto Catedralicio y la Universidad y la Catedral Vella. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde salida para visitar Miranda del Castañar, situado en el corazón de la Sierra de Francia, el paisaje urbano es un conjunto de aire medieval, compuesto por construcciones de las típicas Sierras de Salamanca. Vuelta al hotel cena, fiesta en la discoteca y alojamiento.

DÍA 4. BÉJAR – CANDELARIO – PARQUE NATURAL DE BATUECAS – CEPEDA

Desayuno en el hotel, salida hacia Béjar, conjunto histórico-artístico, donde podremos recorrer la calle mayor formada por casas propiedad de la antigua burguesía industrial, y caracterizadas por sus galerías de cristal. Continuamos el viaje hasta Candelario, pueblo de montaña declarado Conjunto Histórico Artístico, con construcciones muy características, amplios muros de piedra, grandes balcones de madera y las célebres Batiportes. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde saldremos a visitar el Parque Natural de Batuecas, es un espacio natural único, con bellos valles, altas cumbres y frondosos bosques, donde reinan la cabra salvaje o montesa, el corzo, el jabalí, el águila real y la cigüeña negra. Seguidamente llegaremos hasta Cepeda. Se asienta en la ladera de una pequeña colina, desde la que domina un extenso y profundo valle que se inclina buscando el río Francia. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 5. MOGARRAZ – MUSEO DEL JAMÓN

Desayuno en el hotel, salida hacia Mogarraz, donde destaca la Ermita del Humilladero y la iglesia Parroquial de la Virgen de las Nieves. Seguidamente nos acercaremos al Museo del Jamón, haremos una degustación de productos ibéricos en su tienda. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde tendremos tiempo libre para descansar y pasear por Alberca. Cena y alojamiento.

DÍA 6. LA ALBERCA – ORIGEN

Desayuno en el hotel y carga de equipajes. Salida en dirección a Madrid. Parada en Ávila para el almuerzo en restaurante (Incluido). Seguiremos camino hasta Madrid donde tomaremos el AVE en Barcelona. Traslado en autocar hasta nuestra ciudad de origen, esperando volver a verles muy pronto.

 

El Precio incluye:

· Traslado en autocar estación AVE

· AVE Barcelona – Madrid – Barcelona

· Autocar para el circuito

· Guía acompañante

· Hotel Doña Teresa 4* o similar

· Pensión completa con agua y vino

· Guía oficial Ciudad Rodrigo

· Guía Oficial Salamca

· Entrada Catedral Santa María

· Almuerzo restaurante Ávila

· Degustación productos Ibéricos

· Seguro de asistencia en viaje

· Seguro de cancelación.

· Visitas detalladas en el programa de viaje

El Precio no incluye:

· Suplemento habitación individual 150€

· Lo no especificado en el programa

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Hotel Catalonia Plaza

Avda. Meridiana 263 (P. Bus – Metro Sagrera) Centre Estudis Roca

GRANOLLERS 

Pl. Josep Serrat i Bonastre (P. Bus) – Renfe Granollers Centre

MOLLET:

Avda. Jaume I – C/ Enric Morera (Frente La Asepeyo)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140