Revetlla de Sant Joan a la Costa Brava

Escapada 

3 dies / 2 nits

 

Revetlla de Sant Joan a la Costa Brava

 

Sortida:

Dissabte 22 de Juny (Complet)

 

Preu per persona: 289€

 

Visites incloses:
Empuriabrava – Roses – Cotlliure – Creuer Focs – Cadaqués

PROGRAMA DE VIATGE

DIA 1. ORIGEN – EMPURIABRAVA – ROSES

Sortida des dels punts d’origen, en autocar i acompanyats per la nostra guia, cap a Figueres, esmorzar de camí (no inclòs), fins arribar a l’Aparthotel Xon’s 3* o similar, lliurament de claus i dinar. Per la tarda, sortida cap a Roses, on farem un recorregut en tren turístic al Puig Rom (tiquet inclòs), realitzant una visita pel Passeig Marítim, Port Pesquer i Esportiu, Far, Castell de la Trinitat, Canyelles petites on podrem admirar Els Brancs i arribarem a la cima de la muntanya Puig Rom on es troba el mirador i gaudirem d’unes magnífiques vistes del Parc Natural del Cap de Creus, la badia de Roses, les Illes Medes, la plana de l’Empordà i els Pirineus al fons. Tornada a l’hotel, sopar, animació i allotjament.

DIA 2. COTLLIURE – CREUER FOC DE ROSES

Esmorzar a l’hotel. Al matí, sortida per visitar Cotlliure, població on va morir Antonio Machado. Tornada a l’hotel i dinar. A la tarda, podrem passejar per Empuriabrava, coneguda com la Venècia Catalana. Tornada a l’hotel i sopar. A continuació, ens dirigirem al port de Roses per iniciar un creuer de 2 hores de durada (inclòs). Arribarem al mig de la Badia de Roses per veure l’espectacle de Focs Artificials, ens serviran la típica Coca de Sant Joan i Cava. Tornada a l’hotel i allotjament. Els qui vulguin podran seguir gaudint d’aquesta nit màgica amb la verbena popular a la Platja d’Empuriabrava.

DIA 3. CADAQUÉS – EMPURIABRAVA – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar Cadaqués, antic poble de pescadors que va ser residència de Salvador Dalí. Passejarem per les seves típiques carrers estretes i explorarem el port natural més gran de Catalunya. Tornada a l’hotel i dinar. A una hora prudent, tornada al lloc d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

NOTA: L’ordre de les excursions podrà ser modificat sense afectar el seu contingut.

El preu inclou:

• Transport en autocar.

• Guia acompanyant.

• Aparthotel Xon’s 3* o similar.

• Pensió completa amb aigua i vi a les menjades.

• Tren turístic Roses, vaixell badia Roses amb coca i cava.

• Taxa turística i assegurança assistència en viatge.

El preu no inclou:

• Suplement Hab. Individual: 36€, Assegurança de Cancel·lació: 30€, guies oficials, despeses personals i tot el que no estigui descrit en el programa de viatge detallat.

 

PROGRAMA DE VIAJE

DÍA 1. ORIGEN – EMPURIABRAVA – ROSES

Salida de los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección Figueres, desayuno en ruta (no incluido), hasta llegar al Aparthotel Xon’s 3* o similar, entrega de llaves y almuerzo. Por la tarde salida hacia Roses, donde haremos un recorrido en tren turístico al Puig Rom (tiket incluido), realizando una visita por el Paseo Marítimo, Puerto Pesquero y Deportivo, Faro, Castillo de la Trinidad, Canyelles pequeñas donde podremos admirar Els Brancs y llegaremos a la cima de la montaña Puig Rom donde se encuentra el mirador y disfrutaremos de unas magníficas vistas del Parque Natural del Cap de Creus, la bahía de Roses, las Islas Medas, la llanura del Empordà y los Pirineos al fondo. Regreso al hotel, cena, animación y alojamiento.

DÍA 2. COTLLIURE – CRUCERO FUEGOS DE ROSES

Desayuno en el hotel. Por la mañana salida para visitar Cotlliure, población donde falleció Antonio Machado. Regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde podremos pasear por Empuriabrava, conocida como la Venecia Catalana. Regreso al hotel y cena. A continuación nos dirigiremos al puerto de Roses para iniciar un crucero de 2 horas de duración (incluido), atracaremos en medio de la Bahía de Roses para ver el espectáculo de Fuegos Artificiales, nos servirán la típica Coca de Sant Joan y Cava. Regreso al hotel y alojamiento. Los que deseen podrán seguir disfrutando de ésta noche mágica con la verbena popular en la Playa de Empuriabrava.

DÍA 3. CADAQUÉS – EMPURIABRAVA – ORIGEN

Desayuno en el hotel. Salida para ir a visitar Cadaqués, antiguo pueblo de pescadores que fue residencia de Salvador Dalí, pasearemos por sus típicas calles estrechas y el puerto natural más grande de Cataluña. Regreso al hotel y almuerzo. A una hora prudencial regreso al lugar de origen, esperando volver a verles muy pronto.

NOTA: El orden de las excursiones podrá ser modificado sin afectar a su contenido.

El precio incluye:

• Transporte en autocar.

• Guía acompañante.

• Aparthotel Xon’s 3* o similar.

• Pensión completa con agua y vino en las comidas.

• Tren turístico Roses, barco bahía roses con coca y cava.

• Tasa turística y seguro asistencia en viaje.

El precio no incluye:

• Suplemento Hab. Individual: 36€, Seguro de Cancelación: 30€, guías oficiales, gastos personales y todo lo no descrito en el programa de viaje detallado.

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 308 (P.Bus) – Cafeteria 365

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140