Mas Colom i El Pastoret de la Segarra

Excursió

1 dia

 

Mas Colom i El Pastoret de la Segarra

 

Sortides:

Dissabte 18 de Maig

Dissabte 12 d’Octubre

 

Visites incloses:
Fàbrica Pastoret de la Segarra – Mas Colom 

 

Preu per persona: 62€

 

You have to insert a valid Layout name in the shortcode

Programa de Viatge:

Sortida dels punts d’origen, en autocar i acompanyats pel nostre guia, cap a Igualada. Arribada al restaurant on ens oferiran un magnífic esmorzar (inclòs).

Trasllat fins a Sant Guim de Freixenet per realitzar la visita a la fàbrica El Pastoret de la Segarra, que ha conservat des de 1992 els processos artesanals d’elaboració que els permeten mantenir la originalitat dels productes tradicionals fets a casa. Coneixerem el procés d’elaboració i degustació d’un dels seus productes estrella. Ens desplacem fins a la finca Mas de Colom, amb la seva singular Masia del segle XIV restaurada i convertida en centre experiencial i divulgatiu de Casa Borges. A través d’unes projeccions audiovisuals i una visita guiada, coneixerem la història de la Masia i els productes naturals que elabora la marca. Completarem aquesta interessant visita amb una degustació d’olis i fruits secs, on ens explicaran les seves propietats i avantatges del consum per a la nostra salut. A més, ens obsequiaran amb una ampolla d’oli d’oliva verge extra (250ml) i una bossa d’ametlles.

Tornada al restaurant on ens oferiran un dinar fantàstic i ball de fi de festa. Després d’una agradable sobretaula, tornarem a la nostra ciutat d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

Esmorzar:

· Baguet am Parnil serrano

Aigua i Vi, Cafè, Tallat o Cafè amb llet

Dinar:

· Amanida Verda

· Canalons Casolans

· Bacallà Gratinat amb All i Oli

· Postre de la Casa

· Pan, Aigua, Vi, Cava Brut, Cafè i Gotas

Programa de Viaje:

Salida de los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección a Igualada. Legada al restaurante donde nos ofrecerán un magnífico desayuno (incluido).

Traslado hasta Sant Guim de Freixenet para realizar la visita a la fábrica El Pastoret de la Segarra, que ha conservado desde 1992 los procesos artesanales de elaboración que les permiten mantener la originalidad de los productos tradicionales hechos en casa. Conoceremos el proceso de elaboración y degustación de uno de sus productos estrella. Nos desplazamos hasta la finca Mas de Colom, con su singular Masía del S.XIV restaurada y convertida en centro experiencial y divulgativo de Casa Borges. A través de unas proyecciones audiovisuales y una visita guiada, conoceremos la historia de la Masía y los productos naturales que elabora la marca. Completaremos esta interesante visita con una degustación de aceites y frutos secos, en la que nos explicarán sus propiedades y ventajas del consumo en nuestra salud. Además, nos obsequiaran con una botella de aceite de oliva virgen extra (250ml) y una bolsa de almendras.

Regreso al restaurante donde nos ofrecerán una fantástica comida y baile fin de fiesta. Después de una agradable sobremesa, regresaremos a nuestra ciudad de origen, esperando volver a verlos muy pronto.

 

Desayuno:

· Baguet con Jamón serrano

Agua y Vino, Café, Cortado o Café con leche

Almuerzo:

· Ensalada Verde

· Canalones caseros con graten de Queso

· Bacalao gratinado con All i Oli

· Postre de la Casa

· Pan, Agua, Vino, Cava Brut, Café i Gotas

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 263 (P. Bus – Metro Sagrera) Centre Estudis Roca

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

 

***Mínim 10 persones***

SANT BOI (data 23/3 i 20/7)

Ronda Sant Ramón – C/ Doctor Ignasi Barraquer (P. Bus)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140