La Ceràmica de Verdú i Guimerà Medieval

Excursió 

1 dia

 

La Ceràmica de Verdú i Guimerà Medieval

 

Sortides:

Dissabte 4 de Maig

Dissabte 10 d’Agost

Diumenge 6 d’Octubre

 

Visites incloses:
Verdú – Taller de Ceràmica de Roca i Caus – Guimerà

 

Preu per persona: 56€ 

 

PROGRAMA DE VIATGE:

Sortida dels punts d’origen, en autocar i acompanyats per la nostra guia, direcció a la comarca de l’Urgell. Parada en ruta per l’esmorzar (no inclòs).

Continuarem fins arribar a Verdú, ciutat agrícola i històrica per la seva popular ceràmica. Dels seus monuments en destaquem el castell del S.XII i l’església de Santa Maria. Allí visitarem el taller de ceràmica Roca i Caus on ens explicaran una mica la història de la ceràmica del poble, podrem veure una demostració dels artesans del torn i qui vulgui podrà comprar alguna peça a la botiga del taller. Tot seguit ens dirigirem a la vila medieval de Guimerà, que va ser antiga baronia i comtat. Conjunt arquitectònic del qual destaquen les restes del castell, les muralles i la portalada gòtica de l’església, declarada conjunt historicoartístic.

Retorn al restaurant on ens oferiran un fantàstic dinar i ball fi de festa. Després d’una agradable sobretaula, tornarem a la nostra ciutat d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

Esmorzar :

· No inclós

Dinar:

Amanida Verda

Fideuà amb daus de Sèpia, Gambetes, Cloïsses

Rostit Ibèric amb assor􀀛t de Bolets

Pastis de temporada

Pa, Aigua, Vi, Cava Brut, Cafè i Gotes

PROGRAMA DE VIAJE:

Salida desde los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección a la comarca del Urgell. Parada en ruta para el desayuno (no incluido).

Continuaremos hasta llegar a Verdú, ciudad agrícola e histórica por su popular cerámica. Entre sus monumentos destacamos el castillo del siglo XII y la iglesia de Santa María. Allí visitaremos el taller de cerámica Roca i Caus donde nos explicarán un poco la historia de la cerámica del pueblo, podremos ver una demostración de los artesanos del torno y quien desee podrá comprar alguna pieza en la tienda del taller. A continuación, nos dirigiremos a la villa medieval de Guimerà, que fue antigua baronía y condado. Conjunto arquitectónico del que destacan los restos del castillo, las murallas y la portada gótica de la iglesia, declarada conjunto histórico-artístico.

Traslado al restaurante donde nos ofrecerán un fantástico almuerzo y baile fin de fiesta. Después de una agradable sobremesa, volveremos a nuestra ciudad de origen, esperando volver a verlos muy pronto.

 

Desayuno :

No incluido

Almuerzo:

Ensalada Verde

Fideuá con dados de Sepia, Gambas y Alemjas

Rustido Ibérico con surtido de Setas

Pastel de Temporada

Pan, Agua, Vino, Cava Brut, Café y Gotas

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 308 (P.Bus) – Cafeteria 365

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

 

***Mínim 10 persones***

SANT BOI (data 24/03 – 06/10)

Ronda Sant Ramón – C/ Doctor Ignasi Barraquer (P. Bus)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140