Cantabria Infinita

Especial Estiu 

6 dies / 5 nits

Cantabria Infinita

 

Sortides:

Diumenge 23 de Juny (Garantida)

 

Visites incloses:
Cantabria – Santander – Palacio de la Magdalena – Santoña – Santillana del Mar – El Capricho – Valles Pasiegos – Picos de Europa – San Vicente de la Barquera – Bilbao

 

Preu per persona: 689€

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. ORIGEN – CANTÀBRIA

Sortida dels punts d’origen, en autocar i acompanyats per la nostra guia, direcció Saragossa. Parada en ruta per esmorzar (no inclòs), continuarem el viatge. Dinar en restaurant. Continuació del viatge direcció Cantàbria. Arribada a l’hotel, lliurament de claus, temps lliure, sopar i allotjament.

DIA 2. SANTANDER – CASTRO URDIALES – SANTOÑA

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Santander, visita a la Península de la Magdalena, coneixerem el Palau de la Magdalena (entrada inclosa) on recorrerem la sala d’Alfons XIII, el saló real, el saló de ball. Seguidament farem un recorregut per la capital de Cantàbria, recorrerem el Passeig de Pereda, Avinguda de la Reina Victòria, la Platja del Sardinero… Tornada a l’hotel per al dinar. A la tarda visita a Castro Urdiales, amb la seva bella Església de Sta. Ma de l’Assumpció, el far del Castell de Santa Ana i el Pont Medieval, de tornada visitarem Santoña, el seu port pesquer és un dels principals de la cornisa cantàbrica i les seves conserveres una de les més importants i prestigioses d’Espanya, visitarem una d’elles on ens ensenyaran l’elaboració de les anxoves i ens oferiran una degustació. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 3. COMILLAS – SANTILLANA DEL MAR – VALLES PASIEGOS

Esmorzar a l’hotel. Sortida per visitar Comillas, on es troba “El Capritx” (entrada inclosa) obra de Gaudí. Seguidament ens dirigim a Santillana del Mar, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat pel seu esplendor medieval, tornada a l’hotel i dinar. A la tarda realitzarem un recorregut pels Valles Pasiegos, un dels llocs més bells de Cantàbria. A través de verds paisatges arribarem fins a Vega de Pas on coneixerem l’estil de vida pausat i tranquil de les gents i cultura pasiega. A Selaya podrem degustar els millors “sobaos” pasiegos i quesadas de la comarca i a Liérganes admirar el seu conjunt urbà declarat d’interès històric-artístic nacional per la seva gran concentració d’edificis nobles i palaus. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 4. PICOS D’EUROPA – SANTO TORIBIO – POTES – SAN VICENTE DE LA BARQUERA

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap als Pics d’Europa per arribar a Fuente Dé, temps lliure (els que vulguin podran pujar al telefèric). Continuarem la ruta visitant el Monestir de Liébana a Santo Toribio on es conserva el tros més gran de la Creu de Crist. Arribada a Potes, capital dels Pics d’Europa, podrem veure la Torre de l’Infantado, monument medieval. Dinar en Restaurant. A la tarda visitarem la població pesquera de San Vicente de la Barquera, destacat patrimoni monumental, de gran importància històrica i un atractiu medi natural. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 5. BILBAO – LIÉRGANES

Esmorzar a l’hotel, al matí visitarem el Pont Penjant que uneix les dues ribes de la ria declarat Patrimoni de la Humanitat, visita a la població de Bilbao, tornada a l’hotel per al dinar. A la tarda sortida per visitar Liérganes pertanyent a la comarca de Trasmiera, que conserva les característiques d’un poble tradicional càntabre. Per la seva territori discorre el riu Miera. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 6. CANTÀBRIA – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel. Sortida direcció Logronyo. Dinar en restaurant. Continuació del viatge per Saragossa per arribar al nostre lloc d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

El preu inclou:

• Transport en autocar • Guia Acompanyant • Hotel 3* o similar • Pensió completa amb aigua i vi • Visites detallades en el programa • Taxa Turística • Assegurança Assistència en viatge

El preu no inclou:

Suplement Hab. Individual: 125€ Assegurança de cancel·lació: 30€

Allò no especificat en el programa

PROGRAMA DE VIAJE:

DÍA 1. ORIGEN – CANTABRIA

Salida de los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección Zaragoza. Parada en ruta para el desayuno (no incluido), continuaremos el viaje. Almuerzo en restaurante. Continuación del viaje dirección Cantabria. Llegada al hotel, entrega de llaves, tiempo libre, cena y alojamiento.

DÍA 2. SANTANDER – CASTRO URDIALES – SANTOÑA

Desayuno en el hotel. Salida hacia Santander, visita a la Península de la Magdalena, conoceremos el Palacio de la Magdalena (entrada incluida) donde recorreremos la sala de Alfonso XIII, el salón real, el salón de baile. Seguidamente haremos un recorrido por la capital de Cantabria, recorreremos el Paseo de Pereda, Avenida de la Reina Victoria, la Playa del Sardinero… Regreso al hotel para el almuerzo. Por la tarde visita a Castro Urdiales, con su bella Iglesia de Sta. Ma de la Asunción, el faro del Castillo de Santa Ana y el Puente Medieval, de regreso visitaremos Santoña, su puerto pesquero es uno de los principales de la cornisa cantábrica y sus conserveras una de las más importantes y prestigiosas de España, visitaremos una de ellas donde nos enseñarán la elaboración de las anchoas y nos ofrecerán una degustación. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 3. COMILLAS – SANTILLANA DEL MAR – VALLES PASIEGOS

Desayuno en el hotel. Salida para visitar Comillas, donde se encuentra “El Capricho” (entrada incluida) obra de Gaudí. Seguidamente nos dirigimos a Santillana del Mar, ciudad declarada Patrimonio de la Humanidad por su esplendor medieval, regreso al hotel y almuerzo. Por la tarde Por la tarde realizaremos un recorrido por los Valles Pasiegos uno de los lugares más bellos de Cantabria. A través de verdes paisajes llegaremos hasta Vega de Pas donde conoceremos el estilo de vida pausado y tranquilo de las gentes y cultura pasiega. En Selaya podremos degustar los mejores “sobaos” pasiegos y quesadas de la comarca y en Lierganes admirar su conjunto urbano declarado de interés histórico-artístico nacional por su gran concentración de nobles edificios y palacios. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 4. PICOS DE EUROPA – SANTO TORIBIO – POTES – SAN VICENTE DE LA BARQUERA

Desayuno en el hotel. Salida hacia los Picos de Europa para llegar a Fuente Dé, tiempo libre (los que quieran podrán subir al teleférico). Continuaremos la ruta visitando el Monasterio de Liébana en Santo Toribio donde se conserva el trozo más grande de la Cruz de Cristo. Llegada a Potes, capital de los Picos de Europa, podremos ver la Torre del Infantado, monumento medieval. Almuerzo en Restaurante. Por la tarde nos visitaremos la población pesquera de San Vicente de la Barquera, destacado patrimonio monumental, de gran importancia histórica y un atractivo medio natural. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 5. BILBAO – LIERGANES

Desayuno en el hotel, por la mañana visitaremos el Puente Colgante que une los dos márgenes de la ría declarado Patrimonio de la Humanidad, visita a la población de Bilbao, regreso al hotel para el almuerzo. Por la tarde salida para visitar Liérganes perteneciente a la comarca de Trasmiera, que conserva las características de un pueblo tradicional cántabro. Por su territorio discurre el río Miera. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 6. CANTABRIA – ORIGEN

Desayuno en el hotel. Salida dirección Logroño. Almuerzo en restaurante. Continuación del viaje por Zaragoza para llegar a nuestro lugar de origen, esperando volver a verles muy pronto.

 

El precio incluye:

• Transporte en autocar

• Guía Acompañante

• Hotel 3* o similar

• Pensión completa con agua y vino

• Visitas detalladas en el programa

• Tasa Turística

• Seguro Asistencia en viaje

El precio no incluye:

Suplemento Hab. Individual: 125€

Seguro de cancelación: 30€

Lo no especificado en el programa

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 263 (P. Bus – Metro Sagrera) Centre Estudis Roca

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

**Altres parades a consultar amb un mínim de 8 persones**

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140