Andorra i Caldea

Cap de Setmana

2 dies / 1 nit

 

Andorra i Caldea

 

Sortida:

Dissabte 13 de Juliol

 

Visites incloses:
Andorra  – Caldea

 

Preu per persona: 209€

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 1. ORIGEN – ANDORRA

Sortida dels punts d’origen, amb autocar acompanyats pel nostre guia cap a Pons. Parada en ruta per esmorzar (no inclòs). Arribada a Andorra. Allotjament a l’Hotel Panorama 4* o similar, lliurament de claus i dinar. A la tarda descobrirem el casc antic d’Andorra la Vella on trobarem diversos exemples de l’arquitectura tradicional com poden ser a la plaça del poble, l’església de Sant Esteve d’origen romànic (segle XII) o la Casa de la Vall, antiga casa senyorial del segle XVI seu actual del Consell General de les Valls d’Andorra. Tornada a l’hotel, sopar i allotjament.

DIA 2. ANDORRA – CALDEA – ORIGEN

Esmorzar a l’hotel i sortida a Caldea, entrada de 2 hores de balneari (inclosa), on gaudirem de les seves aigües termals. Tornada a l’hotel per dinar. A una hora prudent tornada als nostres llocs d’origen, esperant veure’ls aviat.

 

El preu inclou:

·Transport en autocar

·Guia Acompanyant

·Hotel Panorama 4* o similar

·Pensió completa amb aigua i vi

·Visites: Andorra i Caldea 3 hores

·Segur Assistència en viatge

El preu no inclou:

·Segur de Cancel·lació 20€, Suplement Hab. Individual: 30€, guies oficials, despeses de caràcter personal i tot el no descrit en el programa de viatge. Taxa turística pagament directe hotel.

PROGRAMA DE VIAJE

DÍA 1. ORIGEN – ANDORRA

Salida de los puntos de origen, en autocar acompañados por nuestra guía dirección Pons. Parada en ruta para el desayuno (no incluido). Llegada llegada a Andorra. Acomodación en el hotel Panorama 4* o similar, entrega de llaves y almuerzo. Por la tarde descubriremos el casco antiguo de Andorra la Vella dónde encontraremos varios ejemplos de la arquitectura tradicional como pueden ser en la plaza del pueblo, la iglesia de Sant Esteve de origen románico (siglo XII) o la casa de la Vall, antigua casa señorial del siglo XVI sede actual del Consell General de los Valles de Andorra. Regreso al hotel, cena y alojamiento.

DÍA 2. ANDORRA – CALDEA – ORIGEN

Desayuno en el hotel y salida a Caldea, entrada de 2 horas de Balneario (incluido), donde disfrutaremos en sus aguas termales. Regreso al hotel para el almuerzo. A una hora prudencial regreso a nuestros lugares de origen, esperando volver a verles muy pronto.

 

El precio incluye:

·Transporte en autocar

·Guía Acompañante

·Hotel Panorama 4* o similar

·Pensión completa con agua y vino

·Visitas: Andorra y Caldea 3 horas

·Seguro Asistencia en viaje

El precio no incluye:

·Seguro de Cancelación 20€, Suplemento Hab. Individual: 30€, guías oficiales, gastos de carácter personal y todo lo no descrito en el programa de viaje. Tasa turística pago directo hotel.

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 308 (P.Bus) – Cafeteria 365

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA 

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140