Aiguamolls de l’Empordà

Excursió 

1 dia

 

Aiguamolls de l’Empordà

Visita guiada amb trenet turístic

 

Sortides:

Dissabte 31 d’Agost

Diumenge 15 de Setembre 

 

Visites incloses:
Parc Natural d’Aiguamolls – Trenet turístic

 

Preu per persona: 69€

PROGRAMA DE VIATGE:

Sortida dels punts d’origen, en autocar i acompanyats per la nostra guia, direcció a la comarca de l’Alt Empordà Parada en ruta per l’esmorzar (no inclòs).

Tot seguit ens dirigirem fins al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà. Visita amb el trenet turístic (inclós) per fer una visita guiada (inclós) d’aquest magnífic paratge natural. De la mà d’un guia especialitzat recorrerem les anomenades closes, antics terrenys coberts fa segles per l’aigua del mar que més tard es van assecar convertint-se en terres idònies per a la pastura i el cultiu. Ens explicaran com han fet per protegir aquest increïble espai, coneixerem les reserves integrals del parc on la fauna gaudeix de màxima protecció i visitarem l’euga Senillosa amb els seus cavalls. Durant el recorregut passarem per diferents observatoris per veure la meravellosa fauna del lloc i els diferents camps d´arròs, i tot això amb l´ajuda d´uns prismàtics que tindrem durant tota l´excursió per poder veure la flora i fauna amb més detall.

Trasllat al Hotel Univers 3* a Roses on farem un dinar en Bufet Lliure. Tindrem temps lliure per fer un passeig per aquesta població i tornarem a la nostra ciutat d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

Esmorzar:

· No Inclòs

Dinar:

· Bufet Lliure amb amplia gama de plats freds i calents, pasta, carn, peix

· Bufet de postres variats

Pa, aigua, vi, café o tallat

PROGRAMA DE VIAJE:

Salida de los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección a la comarca del Alt Empordà .Parada en ruta por el desayuno (no incluido).

A continuación nos dirigiremos hasta el Parque Natural de los Aiguamolls de l’Empordà. Visita con el tren turístico (incluido) para realizar una visita guiada (incluido) de este magnífico paraje natural. De la mano de un guía especializado recorreremos las llamadas valladas, antiguos terrenos cubiertos hace siglos por el agua del mar que más tarde se secaron convirtiéndose en tierras idóneas para el pasto y el cultivo. Nos explicarán cómo han hecho para proteger este increíble espacio, conoceremos las reservas integrales del parque donde la fauna goza de máxima protección y visitaremos la yegua Senillosa con sus caballos. Durante el recorrido pasaremos por diferentes observatorios para ver la maravillosa fauna del lugar y los diferentes campos de arroz, y todo ello con la ayuda de unos prismáticos que tendremos durante toda la excursión para ver la flora y fauna con más detalle.

Traslado al Hotel Univers 3* en Roses donde haremos una comida en Bufet Libre. Tendremos tiempo libre para dar un paseo por esta población y regresaremos a nuestra ciudad de origen, esperando volver a verlos muy pronto.

 

Desayuno:

No Incluido

Almuerzo:

Bufet Libre con amplia gama de platos fríos y calientes,

Bufet de Pasta, Carnes, Pescados

Bufet de Postres variados

Pan, agua, vino, café o cortado

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Hotel Catalonia Plaza

Avda. Meridiana 308 (P.Bus) – Cafeteria 365

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

 

***Mínim 10 persones***

GRANOLLERS (dates 31/08)

Pl. Josep Serrat i Bonastre (P.Bus) – Renfe Granollers Centre

SANT BOI (dates 15/09)

Ronda Sant Ramón – C/ Doctor Ignasi Barraquer (P. Bus)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140