Camprodon i Setcases

Sortida garantida

Excursió  

1 dia

 

Camprodon i Setcases

 

Sortida:

Dissabte 7 de desembre

 

Visites incloses:

Camprodon i Setcases

 

Preu per persona: 62€

Sortida des dels punts d’origen en autocar i acompanyats per la nostra guia, amb direcció a la comarca del Ripollès. Arribada al restaurant on ens oferiran un magnífic esmorzar (inclòs).

Seguidament, ens dirigirem fins a Camprodon. La vila de Camprodon és el seu eix principal i es complementa amb els nuclis urbans de Beget, considerat un dels pobles amb més encant del Pirineu català, Rocabruna i la Colònia Estabanell, entre altres. També inclou el veïnat de Cavallera, les cases pairals de Mariner, Sitjar i Resclusanys, el veïnat de Freixenet i la urbanització de Font Rubí. Pel centre de la vila conflueixen el riu Ter i el seu afluent Ritort, fusionant-se i travessant el municipi. Seguidament, ens desplaçarem fins a Setcases. Un entorn típicament pirinenc, envoltat de paisatges d’alta muntanya espectaculars, emmarca un poble que ha aconseguit preservar l’aire rural i tradicional d’abans, mantenint elements d’arquitectura ancestral com són els carrerons irregulars, estrets i costeruts, la séquia descoberta i les cases antigues construïdes amb fusta i pedra vista amb teulades de pissarra.

Tornarem al restaurant, una masia catalana de l’any 1736 restaurada, per al dinar especial de Prenadal i veurem l’actuació amb espectacle del ballet especial La Masia i ball de fi de festa. Després d’una agradable sobretaula, tornarem a la nostra ciutat d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

Esmorzar

  • Pa de pagès amb tomàquet i embotit de la zona
  • Vi, aigua, cafè o infusions

Dinar

  • Amanida Catalana
  • Canelons casolans
  • Filet de porc amb salsa de formatge
  • Crema Catalana
  • Pa, vi, aigua, copa de cava, cafès amb gotes

 

Salida desde los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, con dirección a la comarca del Ripollés. Llegada al restaurante donde nos ofrecerán un magnífico desayuno (incluido).

Seguidamente, nos dirigiremos hasta Camprodon. La villa de Camprodon es su eje principal y se complementa con los núcleos urbanos de Beget, considerado uno de los pueblos con mayor encanto del Pirineo catalán, Rocabruna y la Colonia Estabanell, entre otros. También abarca el vecindario de Cavallera, las casas solariegas de Mariner, Sitjar y Resclusanys, el vecindario de Freixenet y la urbanización de Font Rubí. Por el centro de la villa confluyen el río Ter y su afluente Ritort, fusionándose y atravesando el municipio. Seguidamente, nos desplazaremos hasta Setcases. Un entorno típicamente pirenaico, rodeado de paisajes de alta montaña espectaculares, enmarca un pueblo que ha logrado preservar el aire rural y tradicional de tiempo atrás, manteniendo elementos de arquitectura ancestral como son los callejones irregulares, estrechos y empinados, la acequia descubierta y las casas antiguas construidas con madera y piedra vista con tejados de pizarra.

Regresaremos al restaurante, una masía catalana del año 1736 restaurada para el almuerzo especial de Prenadal y veremos la actuación con espectáculo del ballet especial La Masia y baile de fin de fiesta. Después de una agradable sobremesa, regresaremos a nuestra ciudad de origen, esperando volver a verles muy pronto.

 

Desayuno

  • Pan de pagés con tomate y embutido de la zona
  • Vino, Agua, café o infusiones

Almuerzo

  • Ensalada Catalana
  • Canelones caseros
  • Filete de cerdo con salsa de queso
  • Crema Catalana
  • Pan, Vino, agua , copa de Cava, cafés con gotas

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

7:00h BARCELONA: Pl. España – Hotel Catalonia Plaza

7:10h BARCELONA: G. Via Corts Catalanes – Pl. Universitat (P. Bus)

7:25h BARCELONA: Avda. Meridiana, 308 (P. Bus)

7:55h GRANOLLERS: Pl. Josep Serrat i Bonastre (P. Bus) – Renfe Granollers Centre

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140