Viena - Budapest - Bratislava

Creuer Fluvial 

5 dies / 4 nits

 

Viena – Budapest – Bratislava

 

Sortida:

Dijous 28 de Març  (COMPLET)

 

Visites incloses:
Viena – Budapest – Bratislava
Preu per persona: 1.575€

PROGRAMA DE VIATGE

Dia 1: BARCELONA – VIENA

Sortida i trasllat a l’aeroport de Barcelona-El Prat per a agafar l’avió de la companyia Vueling, que ens portarà a Viena a les 15:40h. Recollida de l’equipatge i trasllat al port per l’Embarcament a les 18.00 h. Presentació de la tripulació i còctel de benvinguda. Sopar a bord i allotjament.

Dia 2: VIENA

Esmorzar a bord. Visita guiada a Viena. Es descobrirà el famós boulevard el Ring, un dels bulevars més bells del món. Més de 150 anys després de la seva creació, encarna la bellesa com un collaret que adorna el centre de Viena. Els viatgers veuran magnífics monuments del segle XIX com l’òpera, el museu de Belles arts, palaus i l’església Votiva. Tots aquests diferents edificis li donen una atmosfera única i el Ring és sens dubte el bulevard més bonic del món. Retorn al vaixell per dinar. A la tarda, visita a la Viena autèntica i insòlita. Es coneixeran els secrets del Konzerthaus, la famosa sala de música que acull l’Orquestra Simfònica de Viena. Tot seguit anirem a un cafè vienès on farem una degustació d’un cafè vienès i un dolç. Retorn al vaixell, sopar amb temàtica Austríaca. Nit de ball. Navegació cap a Budapest.

Dia 3: BUDAPEST

Esmorzar a bord. Visita guiada a Budapest. Budapest revela la seva esplendor al voltant del Danubi. L’arquitectura dissenyada pels homes segle rere segle ha vist néixer edificis barrocs, neoclàssics i modernistes. Recorregut panoràmic entre els turons de Buda i les planes de Pest. Després els viatgers passaran al llarg del riu i admiraran el parlament amb vista al Danubi. Retorn al vaixell per dinar. A la tarda, visita del gran mercat cobert, un magnífic edifici neogòtic el sostre del qual està cobert amb sublims ceràmiques de la famosa fàbrica hongaresa de Zsolnay. Al final de la visita, degustació de productes típics hongaresos. Sopar amb temàtica Hongaresa i vetllada folklòrica a bord. Navegació de nit cap a Bratislava.

Dia 4: BRATISLAVA

Esmorzar a bord. Matí de navegació. Passarem per la presa de Gabcíkovo, una de les més grans del Danubi. Pas pel parc paisatgístic protegit Dunajské luhy. Aquesta terra pantanosa és un entorn crucial per a les espècies d’aus rares. Es tracta d’una de les zones de nidificació més importants, un territori ornitològic excepcional que s’estén fins a les portes de Bratislava. Dinar a bord. Arribada a Bratislava a mitja tarda farem una visita guiada a la capital eslovaca. Sota el seu aire provincià, es barregen carrerons colorits, cases de colors pastel i arquitectura barroca. Un recorregut panoràmic portarà als viatgers al castell de Bratislava, des d’on gaudireu d’una magnífica vista del Danubi i de la ciutat. Després visita de l’encantador nucli antic, que amaga dins seu esplèndids palaus barrocs, esglésies i agradables places. Sopar de gala i allotjament. Navegació de nit cap a Viena.

Dia 5: VIENA

Esmorzar al vaixell. Entrega de Pic-nic i Trasllat a Viena temps lliure. A una hora convinguda ens portaran a l’aeroport de la ciutat per agafar el vol de la companyia Vueling que ens portarà de tornada a Barcelona, arribada i trasllat als nostres llocs d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

INFORMACIÓ DELS VOLS:

28/03/24 VY8714 (BCN): 12:55 – (VIE): 15:20

01/04/24 VY8715 (VIE): 15:10 – (BCN): 17:35

 

El preu inclou:

 • Bitllet avió BCN – VIE- BCN
 • Trasllads en autocar al moll
 • Guia acompanyant
 • Barco MS Vivaldi de 5 àncores
 • Visites incloses: Viena autèntica i insòlita, Budapest i Mercado Cobert, Bratislava
 • Sopars temàtics Hungarès i Austríac
 • Camarots doble en Pont principal
 • Pensió Completa, amb aigua i vi
 • Picnic dinar 5è dia
 • Assegurança d’asistència
 • Cancel·lació

El preu no inclou:

Suplement individual: 335€, Guies oficiales no indicades, despeses de caràcter personal i tot el no descrit en el programa de viatge.

PROGRAMA DE VIAJE

Día 1: BARCELONA – VIENA

Salida y traslado al aeropuerto de Barcelona-El Prat para tomar el avión de la compañía Vueling que nos llevará a Viena a las 15:40 horas. Recogida del equipaje y traslado al puerto para el embarque a las 18:00 horas. Presentación de la tripulación y cóctel de bienvenida. Cena a bordo y alojamiento.

Día 2: VIENA

Desayuno a bordo. Visita guiada a Viena. Se descubrirá el famoso bulevar «el Ring», uno de los bulevares más hermosos del mundo. Más de 150 años después de su creación, representa la belleza como un collar que adorna el centro de Viena. Los viajeros verán magníficos monumentos del siglo XIX como la ópera, el museo de Bellas Artes, palacios y la iglesia Votiva. Todos estos edificios distintos le otorgan una atmósfera única y «el Ring» es sin duda el bulevar más hermoso del mundo. Regreso al barco para almorzar. Por la tarde, visita a la Viena auténtica y poco convencional. Se conocerán los secretos del Konzerthaus, la famosa sala de música que alberga la Orquesta Sinfónica de Viena. A continuación, iremos a un café vienés donde realizaremos una degustación de café vienés y un dulce. Regreso al barco, cena con temática austriaca. Noche de baile. Navegación hacia Budapest.

Día 3: BUDAPEST

Desayuno a bordo. Visita guiada a Budapest. Budapest revela su esplendor en torno al Danubio. La arquitectura diseñada por los hombres a lo largo de los siglos ha visto nacer edificios barrocos, neoclásicos y modernistas. Recorrido panorámico entre las colinas de Buda y las llanuras de Pest. Luego, los viajeros seguirán a lo largo del río y admirarán el Parlamento con vista al Danubio. Regreso al barco para almorzar. Por la tarde, visita del gran mercado cubierto, un magnífico edificio neogótico cuyo techo está cubierto con sublimes cerámicas de la famosa fábrica húngara de Zsolnay. Al final de la visita, degustación de productos típicos húngaros. Cena con temática húngara y velada folclórica a bordo. Navegación nocturna hacia Bratislava.

Día 4: BRATISLAVA

Desayuno a bordo. Mañana de navegación. Pasaremos por la presa de Gabcíkovo, una de las más grandes del Danubio. Pasaremos por el parque paisajístico protegido de Dunajské luhy. Este terreno pantanoso es un entorno crucial para especies de aves raras. Es una de las zonas de anidación más importantes, un territorio ornitológico excepcional que se extiende hasta las puertas de Bratislava. Almuerzo a bordo. Llegada a Bratislava a media tarde, donde haremos una visita guiada a la capital eslovaca. Bajo su aire provinciano, se mezclan callejones coloridos, casas de colores pastel y arquitectura barroca. Un recorrido panorámico llevará a los viajeros al castillo de Bratislava, desde donde disfrutarán de una magnífica vista del Danubio y la ciudad. Luego, visita del encantador casco antiguo, que alberga magníficos palacios barrocos, iglesias y agradables plazas. Cena de gala y alojamiento. Navegación nocturna hacia Viena.

Día 5: VIENA

Desayuno a bordo. Entrega de picnic y traslado a Viena para disfrutar de tiempo libre. A la hora convenida, nos llevarán al aeropuerto de la ciudad para tomar el vuelo de la compañía Vueling que nos llevará de regreso a Barcelona. Llegada y traslado a nuestros lugares de origen, esperando volver a verlos muy pronto.

 

INFORMACIÓN DE LOS VUELOS:

28/03/24 VY8714 (BCN): 12:55 – (VIE): 15:20

01/04/24 VY8715 (VIE): 15:10 – (BCN): 17:35

 

El precio incluye:

 • Billete de avión BCN – VIE – BCN
 • Traslados en autocar al muelle
 • Guía acompañante
 • Barco MS Vivaldi de 5 anclas
 • Visitas incluidas: Viena auténtica e insólita, Budapest y Mercado Cubierto, Bratislava
 • Cenas temáticas Húngaras y Austríacas
 • Camarotes dobles en el Pont principal
 • Pensión completa, con agua y vino
 • Picnic para el almuerzo del quinto día
 • Seguro de asistencia
 • Cancelación

El precio no incluye:

 • Suplemento individual: 335€
 • Guías oficiales no indicados
 • Gastos de carácter personal
 • Cualquier otro ítem no descrito en el programa de viaje.

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

AEROPUERTO EL PRAT

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140