Montblanc Medieval

Excursió  

1 dia

 

Montblanc Medieval

 

Sortida:

Diumenge 21 d’Abril

Dissabte 27 d’Abril

 

Visites incloses:
Montblanc – Fira Medieval de Sant Jordi

 

Preu per persona: 59€ 

PROGRAMA DE VIATGE:

Sortida de la nostra ciutat d’origen acompanyats per la nostra guia direcció a la comarca de la Conca del Barberà. Arribada al restaurant on podrem gaudir d’un magnífic esmorzar (inclós).

A continuació ens traslladarem a la ciutat de Montblanc, un dels pobles medievals més bonics de Catalunya, on se celebra la fira medieval de Sant Jordi. El Costumari Català de Joan Amades situava Montblanc com la vila on Sant Jordi va matar el drac. Per fer honor a la llegenda, el 16 de maig del 1987 es va dur a terme la primera representació de la llegenda de Sant Jordi a la vila de Montblanc. El que primer era un acte més de les Festes i Fires de Sant Maties s’ha anat convertint en una festa en si mateixa, i ha anat reunint actes culturals i lúdics centrats al voltant de l’edat mitjana i de la llegenda de Sant Jordi.

Tornada al restaurant on ens oferiran un magnífic dinar i ball fi de festa. A l’hora acordada tornarem a la nostra ciutat d’origen. Esperant tornar-los a veure molt aviat.

 

Esmorzar:

· Pa de Pagès amb embotits

· Vi, aigua, cafè o tallat

Dinar:

· Aperitiu de la casa

· Escudella Barrejada

· Vedella a la Jardinera

· Profiterols

· Pa, aigua, vi, cava, cafè i gotes

PROGRAMA DE VIATGE:

Salida de nuestra ciudad de origen acompañados por nuestra guía en dirección a la comarca de la Conca del Barberà. Llegada al restaurante donde podremos disfrutar de un magnífico desayuno (incluido).

A continuación, nos trasladaremos a la ciudad de Montblanc, uno de los pueblos medievales más bonitos de Cataluña, donde se celebra la feria medieval de Sant Jordi. El Costumari Català de Joan Amades situaba Montblanc como el pueblo donde Sant Jordi mató al dragón. Para honrar la leyenda, el 16 de mayo de 1987 se llevó a cabo la primera representación de la leyenda de Sant Jordi en el pueblo de Montblanc. Lo que primero era un acto más de las Fiestas y Ferias de Sant Maties se ha ido convirtiendo en una fiesta en sí misma, y ha ido reuniendo actos culturales y lúdicos centrados en la Edad Media y la leyenda de Sant Jordi.

Regreso al restaurante donde nos ofrecerán un fantástico almuerzo y baile de fin de fiesta. A la hora acordada, volveremos a nuestra ciudad de origen. Esperamos volver a verlos muy pronto.

 

Desayuno:

Pan de payés con embutidos

Vino, agua, café o cortado

Almuerzo:

Aperitivo de la casa

Escudella Barrejada

Ternera a la Jardinera

Profiteroles

Pan, agua, vino, cava, café y gotas

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 263 (P. Bus – Metro Sagrera) Centre Estudis Roca

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

 

***Mínim 10 persones***

SANT BOI (data 27/04)

Ronda Sant Ramón – C/ Doctor Ignasi Barraquer (P. Bus)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140