Gran Fira Medieval d’Hostalric amb Calçotada

Excursió

1 dia

 

Gran Fira Medieval d’Hostalric amb Calçotada

 

Sortida:

Dissabte 30 de Març

Diumenge 31 de Març

 

Visites incloses:
Hostalric Medieval

 

Preu per persona: 56€

Programa de Viatje:

Sortida dels punts d’origen, en autocar i acompanyats per la nostra guia, direcció a la comarca de la Selva. Arribada al restaurant on podrem gaudir d’un magnific esmorzar (inclós).

A continuació, ens desplaçarem fins a Hostalric on es celebra la Gran Fira Medieval. És un esdeveniment que pretén commemorar l’esplendor del passat medieval del municipi, transformant els carrers i omplint-los de personatges i activitats de l’època. Com cada any, durant el divendres, dissabte i diumenge de Setmana Santa, el municipi d’Hostalric, es converteix en una vila medieval amb un gran mercat de productes artesanals i naturals on també es poden veure demostracions d’oficis de tradició medieval i activitats pròpies de l’època, com ara música i danses medievals, falconeria o espectacles itinerants. D’aquesta manera, la localitat reviu l’època en què era el nucli central del vescomtat de Cabrera.

Retorn al restaurant on ens oferiran un fantastic dinar de Calçotada i ball fi de festa. Després d’una agradable sobretaula, tornarem a la nostra ciutat d’origen, esperant tornar a veure’ls molt aviat.

 

Esmorzar

Pa amb tomàquet i pernil serrà

Aigua, vi, cafè o tallat

Dinar

Escudella barrejada

Calçots en salsa romesco

Graellada de carn amb caxofes a la brasa

Postres de la Casa

Pa, aigua, vi, cava, cafè i gotes

Programa de Viaje:

Salida de los puntos de origen, en autocar y acompañados por nuestra guía, dirección a la comarca de la Selva. Llegada al restaurante donde podremos disfrutar de un magnífico desayuno (incluido).

A continuación, nos desplazaremos hasta Hostalric dónde se celebra la Gran Feria Medieval. Es un evento que pretende conmemorar el esplendor del pasado medieval del municipio, transformando las calles llenándolas de personajes y actividades de la época. Como cada año, durante el viernes, sábado y domingo de Semana Santa, el municipio de Hostalric, se convierte en una villa medieval con un gran mercado de productos artesanales y naturales donde también se pueden ver demostraciones de oficios de tradición medieval y actividades propias de la época, tales como música y danzas medievales, cetrería o espectáculos itinerantes. De este modo, la localidad revive la época en que era el núcleo central del vizcondado de Cabrera.

Regreso al restaurante donde nos ofrecerán un fantástico almuerzo y baile fin de fiesta. Después de una agradable sobremesa, regresaremos a nuestra ciudad de origen, esperando volver a verles muy pronto.

 

 

Desayuno:

Pan con tomate y jamón serrano

Agua, vino, café o cortado

Almuerzo:

Escudella Barrejada

Calçots en salsa romesco

Parrillada de carne con alcachofas a la brasa

Postres de la Casa

Pan, agua, vino, cava, café y gotas

Aquí pots descarregar-te el fullet d’aquest apetible viatge smile

Punts de sortida

BARCELONA

Pl. España – Avda. Reina Maria Cristina (Torres Venecianas)

Avda. Meridiana 308 (P.Bus) – Cafeteria 365

SABADELL

Pl. Cataluña – Hotel Sabadell

TERRASSA

Avda. de Barcelona – C/ Dr. Pearson (Pl. Catalunya)

 

***Mínim 15 persones***

GRANOLLERS (data 30/3)

Pl. Josep Serrat i Bonastre (P.Bus) – Renfe Granollers Centre

SANT BOI (data 31/03)

Ronda Sant Ramón – C/ Doctor Ignasi Barraquer (P. Bus)

Informació i Reserves

93 707 51 43662 941 502

 

Horari:
Dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 18.00

Whatsapp

672 609 408

Telèfon d’Assistència en el Viatge

680 251 140